Jdi na obsah Jdi na menu
 


Assassin's Creed Rogue

Tahle hra vyjde 11.11. 2014.

Assassin's Creed: Rogue je nové pokračování v Assassin's Creed herní sérii s podtitulem Rogue neboli Tulák. Děj se odehrává v Severním ledovém oceánu, roku 1754 na Atlantickém oceánu. Hra vychází zatím jen na starších konzolích (PS3 a Xbox 360). Bojový systém je podobný jako AC: Black Flag. Assassin's Creed: Rogue je zasazen mezi období třetího a čtvrtého dílu, tedy do Koloniální Ameriky, rozdíl od čtvrtého dílu je, že se nevydáváte za piráta, který se později přidá k bratrstvu, ale za asasína, kterého jisté události donutí přidat se k templářům (úhlavní nepřátelé asasínů). Příběh má dovyprávět jak to bylo před Assassin's Creed III.

Hlavní postavou hry je 21letý asasín Shay Patrick Cormac.

Děj

Hra začíná na Severním Atlantiku, během sedmileté války, kde se ocitnete na lodi s názvem Morrigan jako kapitán musíte bojovat s loděmi a plnit úkoly jako v předchozím díle.

Vývoj

Vývoj hry začal v březnu roku 2014 pod krycím názvem "Comet". Ubisoft oznámil, že hra vyjde bez multiplayeru. Oznámení o vydání titulu bylo 5. 8. 2014 a má vyjít 11. listopadu 2014 se hrou AC: Unity.

images.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář