Jdi na obsah Jdi na menu
 


Watch dogs

 Watch Dogs je akční adventura s otevřeným světem, ve které se vžijeme do role Aidena Pearce. Vyvíjí ji studio Ubisoft Montreal a publikována bude Ubisoftem.Datum vydání je stanoveno na 27.5 2014. (Q2)

Příběh

Hra Watch_Dogs se odehrává v Chicagu ovládaném centrálním operačním systémem (ctOS). Základním principem hry bude hackování tohoto systému, s jehož pomocí Aiden na své cestě za spravedlností ovládat město, respektive části napojené na ctOS. Svou oběť tak bude moci například uvěznit uprostřed dopravní nehody. Hra bude mít také propracovaný multiplayer, ve kterém si budou hráči moci vzájemně zasahovat do hry a buď si takto pomoci, nebo naopak uškodit.

Aiden Pearce je velmi zdatný hacker, který se dokáže bez potíží nabourat do řídícího systému města Chicago. Všechny doposud uveřejněné trailery a screenshoty ho popisují jako celkem samotářského člověka, který se snaží chránit svou rodinu před nekalými živly. Ovšem tato snaha o to, stát se jakýmsi "mstitelem či samozvaným ochráncem" se mu postupně vymyká a dostává se v mnoha případech až za hranu zákona. Ovšem i tak vám nejspíš přiroste k srdci.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář